George The Lovely Little Rascal

Tricolour reutje geboren op: 22-07-2013
Kamp. Periwinkle Fairy v’t Burgstse Hof  x  Iris Milou v Breukel’s Branie

George is getest op erfelijke aandoeningen en vrij bevonden. Hij is getest op Patella Luxatie, oogaandoeningen, een doppler test en een MRI scan om Syringo uit te sluiten. Hij is op alles volledig vrij bevonden.Daarom stellen wij George ter beschikking als dekreu.

Zijn Doppler test had hij op een leeftijd van ruim 2 jaar oud het resultaat A voor. De Patella Luxatie test gaf als resultaat volledig vrij. Oogaandoeningen is hij ook volledig vrij van. De MRI scan is beoordeelt door Dr. P.J.J. Mandigers en heeft als resultaat ‘voorlopig vrij’ op SM. Omdat George nog jonger is dan 2,5 jaar kan hij geen volledig vrij krijgen. Dit is dus het best mogelijke resultaat.

De ouders van George zijn eveneens op oogaandoeningen en Patella Luxatie getest en volledig vrij. Ook zij zijn beide getest op SM door middel van een MRI scan en volledig vrij bevonden. Zij hadden voor hun Doppler test een A.

Helaas hebben wij niet heel veel nog kunnen showen met George door tijdgebrek. Bij de paar shows die wij hebben kunnen lopen met George heeft hij uitmuntend gescoord en een reserve CAC behaald als jeugd hond.

George
George The Lovely Little Rascal als pup
George
George The Lovely Little Rascal bij Cavalier van het jaar verkiezing (enige Tricolour in het rijtje)
Cavalier King Charles Spaniel dekreu
George The Lovely Little Rascal
Cavalier King Charles Spaniel dekreu
George The Lovely Little Rascal