U kunt vrijwel het hele jaar bij ons terecht voor opvang van uw Cavaliertje(s). Of het nu gaat om een dagje weg, een weekend weg of een langere vakantie. Wij zijn zelf tijdens het hoogseizoen nooit op vakantie.

Wij zijn een kleinschalige, erkende Cavalier fokker. Wij wonen in een eengezinswoning in een nette wijk. Ons huishouden bestaat uit vader (Wouter) moeder (Jocelyn), een kleine jongen (Martin) van 5 jaar oud en onze kleine meisje (Wendy) van 3 jaar en 5 cavaliertjes (Amy, Elsa, George, Sophie en Zelda).

Onze honden worden 3-4 keer per dag uitgelaten en we lopen ook regelmatig in een nabijgelegen park, waar ze heerlijk kunnen ravotten. Overdag hebben onze honden alle vrijheid en kunnen ze in het huis en in de tuin gaan en staan waar ze willen. Onze tuin is volledig afgezet.

Er is altijd in ieder geval 1 van ons thuis, wij hebben beide een bedrijf vanuit huis, dus is dit prima met het werk te combineren.

Wanneer uw cavaliertje bij ons komt logeren, zal uw cavaliertje als 1 van onze eigen hondjes behandeld worden. Wij zullen dus ook met uw hondje veel lopen en uw hondje veel aandacht geven. Onze eigen honden zijn altijd gek op gezelschap en dus heeft uw hondje ook meteen 3 leuke speel kameraadjes erbij.

Onze eigen hondjes eten Yourdog brokken. Uw cavaliertje mag uiteraard, tegen betaling met de pot mee-eten. Heeft u echter liever dat uw cavaliertje andere brokken krijgt, is dit uiteraard geen probleem en kunt u eigen voer meenemen die hij/zij gewent is.

Onze honden overnachten gezellig samen in een bench in huis. Wij hebben uiteraard ook een logeer bench, maar u bent natuurlijk ook vrij om uw eigen bench mee te nemen als u dit liever heeft. Ook uw cavaliertje verblijft uiteraard ’s nachts gewoon bij ons in huis. Wanneer uw cavaliertje erg op zijn/haar eigen mandje gesteld is, kunnen we hier natuurlijk ook plek voor maken.

Wij hebben geen problemen met een loops cavaliertje. Het zou immers wel heel naar voor u zijn, als u niet op vakantie zou kunnen, omdat uw cavaliertje op het verkeerde moment loops is. Over een ongecastreerde reu is bespreekbaar, omdat we zelf ook teefjes hebben. Elke reu is uiteraard van harte welkom. Als wij geen loopse teefjes in huis hebben, is uw ongecastreerde reutje van harte welkom.

Uw cavaliertje dient al zijn/haar inentingen te hebben gehad. Ook dient uw cavaliertje preventief tegen vlooien en teken behandeld te zijn. Tegen een kleine vergoeding kunnen wij dit ook voor u doen. Wanneer uw cavaliertje last heeft van vlooien, kunnen wij uw cavaliertje helaas niet in huis nemen.

Prijzen:

Cavalier: € 10,00 per dag

De dag van halen en brengen worden als volledige dagen berekend.

Toeslag op feestdagen: € 2,50 per hond.


Bel gerust voor informatie of beschikbaarheid.